Thermo ondergoed voor mannen

Thermo-Ondergoed-Heren

Ga je dit jaar op wintersportvakantie? Dan is het handig om je garderobe aan te vullen met thermo kleding. Het vormt een goede basislaag, die de huid droog houdt en warmte reguleert. Thermo kleding is niet alleen bedoeld voor mensen die op wintersportvakantie gaan, maar ook voor mensen die tijdens de koude winterdagen graag een extra laag aantrekken. Naast het feit dat je comfortabel warm blijft, wordt je transpiratie goed afgevoerd.

Waarom thermo ondergoed?

Thermo ondergoed helpt je bij het reguleren van je lichaamstemperatuur. Onder normale weersomstandigheden, kan je lichaam zichzelf prima op temperatuur houden met behulp van je (sport) kleding. Maar als je activiteiten gaat verrichten in de vrieskou of in zomerse temperaturen dan kost het je lichaam veel meer energie om de temperatuur op 37 graden Celsius te houden. Door thermo ondergoed te dragen verlies je minder energie. Materialen zoals katoen en wol kunnen grote hoeveelheden vocht opnemen, transpiratie zal daarom niet zo snel verdampen, maar door de kleding opgenomen worden. De natte kleding plakt tegen je huid waardoor je lichaam sneller zal afkoelen. Thermo ondergoed daarentegen, is gemaakt  van materialen die nauwelijks vocht opnemen. Het vocht wordt getransporteerd naar de oppervlakte van de kleding, waar het verdampt. Het vocht wordt snel afgevoerd waardoor er tussen de huid en het thermo ondergoed een isolerende luchtlaag ontstaat. Hierdoor blijft je lichaam op temperatuur.

Craft thermo ondergoed

Craft heeft voor elk weertype en activiteit een thermo ondergoed ontwikkeld. Voor inspanning in milde tot koude weersomstandigheden zijn de kleding van de Craft Be Active zeer geschikt. Deze thermo kleding voorkomt dat het lichaam afkoelt tijdens en na inspanning in winterse omstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *